ITSOda başkanlık seçimleri

ITSOda başkanlık seçimleri


IĞDIR (A.A) - Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, Yönetim Kurulu Başkanlığım sırasında, ticaret erbabına elimden geldiğince her platformda yardımcı olmaya çalıştım dedi.
     Arslan, Ticaret Odasının toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında başkanlığı süresince yaptığı çalışmaları anlattı.
     Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini layıkıyla yapmaya çalıştığını ifade eden Arslan, Yönetim Kurulu Başkanlığım sırasında ticaret erbabına elimden geldiğince her platformda yardımcı olmaya çalıştım. Iğdırda üniversitesinin kurulması için kurulan dernekte bizzat başkanlık görevine layık görüldüm. Bu süreçte eski belediye binasının tahsis edilmesi aşamasından tutun da binanın tadilatından ve hizmet vermeye hazır hale gelmesindeki gayretlerim yadsınamaz dedi.
     Iğdırda iç gümrüğün kurulması için çaba sarf ettiğini ve girişimlerin olumlu sonuçlandığını anlatan Arslan, şunları kaydetti:
     4 binden fazla tır kapasitesi olan ilimizde nakliyat firmalarımız tır karnelerini Ankaradan temin ederken yine bizim girişimlerimizle Iğdır tır karnesi vermede Türkiyede 15 ilin yetkili olduğu illerin arasına girmeyi başarmış ve nakliyat firmalarımızın daha rahat hizmet almalarını sağlamış akabinde odamızın da bu satışlardan önemli bir gelir elde etmesine neden olmuştur. Iğdırda hava alanı açılması konusunu her fırsatta ilgili bütün platformlara taşıdım. Organize Sanayi Bölgesinin gelmiş olduğu konumdaki katkılarım üyelerimiz ve yatırımcılarımız tarafından bilinmektedir. 80 parsellik kısmı benim de girişimlerim ve her zaman takipçisi olduğum ikinci etap 2013 yılı yatırım programına alındı.
     Kalkınma Ajansı ve KOSGEBe sunulan projelerden bölgede en çok projesi geçen il olduklarının altını çizen Arslan, Bu yalnız Iğdırda değil bölge illeri esnaflarımızca da bu bilinmektedir. Yaptırdığımız yeni hizmet binamız sadece Doğunun değil tüm Türkiyenin gözde hizmet binalarından biri olarak anılmaktadır dedi.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber ITSOda başkanlık seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER