İzmirde doktora şiddete hapis cezası

İzmirde doktora şiddete hapis cezası -Hekime şiddet uyguladıkları iddiasıyla haklarında dava açılan 2 sanığa, toplam 15 ay hapis ve 9 bin 80 lira para cezası verildi


İZMİR (A.A) - İzmirde doktora şiddet uyguladıkları ve hakaret ettikleri iddiasıyla yargılanan 2 sanığa, toplam 15 ay hapis ve 9 bin 80 lira para cezası verildi
     Aliağa Devlet Hastanesinde görevli Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Sedat Ekinciye 2011 yılında sözlü ve fiziksel saldırıda bulunduğu öne sürülen S.A. hakkında açılan kamu davası sonuçlandı.
     Aliağa Sulh Ceza Mahkemesi, S.Aya kasten yaralama suçundan 3 bin lira, hakaret suçundan ise 10 ay hapis cezası verdi. Mahkeme, sanığın önceden sabıkasının bulunmaması nedeniyle hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
     Aliağa Devlet Hastanesinde görevli Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Gülhadiye Akbaşı tehdit ettiği iddiasıyla aynı mahkemede yargılanan A.Gye ise tehdit suçundan 5 ay hapis, hakaret suçundan ise 6 bin 80 lira para cezası verildi.
     Sanığın daha önce sabıkasının olmaması nedeniyle hükmün açıklanmasını geri bırakan mahkeme, zanlının 5 yıl adli denetime tabi tutulmasını kararlaştırdı.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür / Ramazan Ercan
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber İzmirde doktora şiddete hapis cezası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER