İzmirde hırsızlık girişimi iddiası

İzmirde hırsızlık girişimi iddiası -Yalnız yaşayan 67 yaşındaki kadın, evine giren şüpheliyi köpek gibi ses çıkarıp yastıkla kovalayarak yakalanmasını sağladı


İZMİR (A.A) - Urla ilçesinde, yalnız yaşayan 67 yaşındaki kadın, gündüz evine giren şüpheliyi köpek gibi ses çıkarıp yastıkla kovalayarak yakalanmasını sağladı.
     Alınan bilgiye göre, Torasan Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan B.Ü, 11.00 sıralarında duyduğu sesler nedeniyle uyandığında, yatak odasının girişinde elinde balık dolu poşet olan Y.Byi (22) fark etti.
     Şüpheliyi korkutmak için köpek gibi ses çıkaran yaşlı kadın, şüpheli Y.Bnin, eline geçirdiği yastıkla kovalayıp evden çıkmasını sağladı ve polise haber verdi.
     Emniyet güçlerinin, Torasan Mahallesi çevresinde yaptığı çalışmalar sonunda şüpheli Y.B. yakalandı.
     B.Ü. tarafından teşhis edilen ve 7 suç kaydı olduğu bildirilen Y.Bnin, dün hırsızlık suçundan yatmakta olduğu cezaevinden tahliye edildiği, bir arkadaşından aldığı balıkları kapı kapı dolaşarak sattığı öğrenildi.
     Urla Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasından sonra mahkemeye sevk edilen şüpheli Y.B, 6 ay adli kontrol cezasına çarptırılıp serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Göksel Kayseri / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber İzmirde hırsızlık girişimi iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER