İzmirde silahlı yaralama

İzmirde silahlı yaralama -Güzelbahçe ilçesinde 5 kişiyi silahla yaralayan kişi, evine saklandı -Evi saran güvenlik ekiplerine direnen kişi, psikologla görüştükten sonra teslim oldu


İZMİR (A.A) - Güzelbahçe ilçesinde 5 kişiyi yaralayan ve evine giderek teslim olmamakta direnen kişi, psikologla görüştürüldükten sonra eylemine son verdi.
     Edinilen bilgiye göre, gittiği restoranda kendisiyle ilgilenilmediğini savunan D.A (37), iş yerinin sorumlusu Mustafa Özişçi, işçiler Hüseyin Bağkesen ve kendisine engel olmak isteyen Mustafa Ergünü tabancayla ateş ederek yaraladı.
     Restorandan ayrıldıktan sonra yolda karşılaştığı ve aralarında husumet olduğu iddia edilen akrabaları İlkay Erkan ve Tacit Yükseli de yaralayan D.A, daha sonra evine gitti.
     Evin çevresini saran jandarma ekiplerinin teslim olması yönündeki çağrılarına uymayan ve silahla çevreye ateş açan D.A, İl Sağlık Müdürlüğünden getirilen psikologla bir süre görüştü.
     Görüşmenin ardından teslim olan D.A, Güzelbahçe Jandarma Komutanlığına götürüldü.
     Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan 5 yaralıdan Tacit Yükselin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber İzmirde silahlı yaralama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER