İzmitten kısa kısa

İzmitten kısa kısa -Alikahyadaki altyapı çalışmalarında 2 bin 757 ton asfalt kullanıldı


KOCAELİ (A.A) - Alikahyadaki altyapı çalışmalarında 2 bin 757 ton asfalt kullanıldı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Alikahyada yollara 2 bin 757 ton asfalt döküldüğü bildirilirken Atatürk Mahallesinde Akıncı, Koza sokakları, Merkez mahallesinde Paşadayı, Kuzu ve Vezirhan sokaklarının asfaltla kaplandığı belirtildi.
     Açıklamada, Alikahyadaki çalışmalarda 58 bin metrekare parke, 16 bin metrekare bordür, 23 bin 500 ton mekanik malzeme kullanılarak yolların yeniden düzenlendiği ifade edilirken bölgeye, 2 adet çok amaçlı salon, 8 adet çocuk parkı, mahalle meydanı, cadde iyileştirmeleri, etüt merkezi, spor kulübü lokali, çocuklar için cepsin, çorba çeşmesi, ana okulu ve çevre düzenlemesi gibi çeşitli hizmetlerin yapıldığı kaydedildi.
    
     -Doğan Turgut Mahallesini gezdi
    
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Turgut Mahallesini gezdi.
     Doğan, gezi sırasında yaptığı açıklamada, haftanın en az 2 gününü mahallelerde geçirdiğini söyleyerek mahalle gezilerinin çok faydalı olduğunu belirtti.
     Mahalle geziler sayesinde yapılan işlerin ve mahallelerdeki eksiklerin yerinde görülmesi imkanına ulaştıklarını dile getiren Doğan, diğer mahallelerde olduğu gibi, Turgut Mahallesinde de önemli işler yaptıklarını ifade etti.
     Doğan mahalle gezisi sırasında Ertuğrul Gazi İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir süre görüştü.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber İzmitten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER