İzmit Belediye Başkanı Doğandan mahalle ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Doğandan mahalle ziyareti


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Doğan Mahallesini ziyaret etti.
     Vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, yaptığı konuşmada, halkın taleplerini sağlıklı şekilde yerine getirebilmek için vatandaşlarla sürekli iç içe olduklarını belirterek, Kuruçeşme bölgesinde önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.
     Doğan, vatandaşların istek ve temennilerinin çalışmalarını yönlendirilmesinde önemli etkisinin olduğunu vurgulayarak, 2013 yılında Doğan Mahallesindeki İsmail Özen Caddesi ve Hatip Caddesinin kaldırımlarının tamamen yenileceğini, bölgede perde beton duvar ve merdiven çalışmalarının da devam edeceğini kaydetti.
     Ayrıca alt yapısı tamamlanan yolların üst yapısının da yolun fiziki şartlarına uygun olarak asfalt, parke veya beton kaplama yapılacağını dile getiren Doğan, Kapalı pazar yerini en kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Pazar geleneği bizim toplumumuzun sosyal toplanma mekanları arasında önemli bir yer tutar. Ancak, yeni pazar anlayışında esnafa tente kurdurmak ya da yağmurda, çamurda alış veriş yaptırmak gibi bir uygulamayı düşünemeyiz. Kapalı pazarlar yaparak çağımıza yakışan bir hizmeti esnafımıza ve vatandaşımızın ayağına getiriyoruz dedi.
     Doğan, sosyal belediyecilik alanında hizmete soktukları çorba çeşmesinin dördüncüsünün Kuruçeşmede yapılacağını açıklayarak, Belediye olarak sosyal alanda da İzmit halkının yanındayız. Bütün çabamız, kentimizi daha yaşanabilir hale getirmektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğandan mahalle ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER