İzmit Belediye Başkanı Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Doğan: Ülkemiz için canını veren kanını akıtanları hiçbir zaman unutmayacağız, utturmayacağız


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ülkemiz için canını veren, kanını akıtanları hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız dedi.
     Cedit Mahallesindeki Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Savaş Gazileri Varisleri Anma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hayrettin Şöhretliyi ziyaret eden Doğan, kendisiyle bir süre sohbet etti.
     Doğan, burada yaptığı konuşmada, gazi ve şehit yakınlarının kendileri için çok önemli olduklarını belirterek, ülke için canını vermiş veya gazi olmuş herkesin kahraman olduğunu kaydetti.
     Ülkemiz için canını veren, kanını akıtanları hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız diyen Doğan, atalarının ülkenin kurtuluşu için verdiği mücadeleyi genç nesillere anlatacaklarını bildirdi.
     Doğan, belediye olarak milli ve manevi konularda her zaman hassas davrandıklarını kaydederek, Bunu görevin ötesinde boynumuzun borcu, vefası olarak görüyoruz. Tarihi değerlerin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için hiçbir şeyi esirgemedik. Tarihi değerlerin yaşatılmasında hassasiyetimiz devam edecek. İzmitin kurutuluşunda büyük rol oynayan Servetiye Cephesindeki siperleri gün ışığına çıkarıp açtık. Çocuklarımızı siperleri gezdirerek o mücadeleyi öğreteceğiz dedi.
     Dernek Başkanı Şöhretli de Doğana özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER