İzmit Belediyesinden kısa kısa

İzmit Belediyesinden kısa kısa -Terzibayırı Mahallesinde inşa edilen hizmet binası törenle açıldı


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesince Terzibayırı Mahallesinde inşa edilen hizmet binası törenle açıldı.
     Açılış töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Terzibayırı Camisinin şadırvanı, tuvaleti ve lokalinin yaptırılmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, Kuran kursu yeri var. İZMEK kursları için de yerimiz hazır. Mahallelerimiz için kafa yoruyoruz. Yaptığımız işlerde kuruşu ziyan etmiyoruz. Bizi kıskanıyorlar. Bunlara laf yetiştirecek halimiz yok. Lafla iş olmaz. Sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz diye konuştu.
     İzmit Müftüsü Abdülkadir Keşvelioğlu da Doğana teşekkür ederek, Terzibayırı Camimizin lokal, tuvalet, şadırvan, Kuran kursu yeri sıkıntısı vardı. İzmit Belediyesi sayesinde bu sıkıntımızdan kurtulduk dedi.
     Açılışın ardından çocuklara top dağıtıldı, vatandaşlara da etli pilav ikram edildi.
     Tevfik Fikret Caddesi üzerindeki 3 katlı binanın ilk katı cami ve dernek lokali, tuvalet ve şadırvan olarak kullanılacak. İkinci katta Kuran kursu, son katta ise meslek İZMEK kurs merkezi bulunuyor.
    
     -Esnafla kahvaltı-
    
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Turan Güneş Caddesi esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.
     Turan Güneş Caddesi esnaflarından İl Genel Meclis Üyesi Vehbi Aydınerin iş yerindeki buluşmaya Belediye Meclis üyeleri İbrahim Elgin, Kani Baştürk, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, AK Partili yöneticiler ile esnaflar katıldı.
     Turan Güneş Caddesi esnafı, eskiden oldukça hareketli olan caddelerinin son dönemde sadece transit geçilen bir yer olduğunu, işlerinin sekteye uğradığını belirterek, bölgedeki ağaçların da budanmasını istedi.
     Doğan ise bölgenin canlanması için çalıştıklarını ifade ederek, Kadıköy Mahallesindeki kapalı pazar yeri faaliyete geçtiğinde bölgede büyük bir canlılık yaşanacaktır. Turan Güneş Caddesinde baştan sona dekoratif aydınlatma yaptık. Bölge, ışıl ışıl oldu. Esnaf da binalarının cephelerini iyileştirmelidir. Vitrinler ne kadar cazip olursa müşterinin o kadar ilgisini çeker şeklinde konuştu.
    
     -Emniyet Müdürü Çelike ziyaret-
    
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, göreve yeni başlayan Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelike hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Doğan, Çelike hoşgeldin diyerek başarılar diledi. Her kurumla olduğu gibi Emniyet Müdürlüğümüz ile de her zaman işbirliği içinde olduk ve bundan sonra da ortak projeler yapacağız diyen Doğan, İzmitin en önemli sorunlarından birisinin trafik olduğunu bildirdi.
     Çelik ise Doğana ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Halkımızın huzur ve güveni için belediyemiz ile ortak çalışmalar içinde olmak bizleri memnun eder. Bundan böyle sık sık bir araya gelip halkımızın menfaatleri doğrultusunda görüş alışverişinde bulunacağız dedi.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber İzmit Belediyesinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER