Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı

Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Demirbaş, Gümrükçüoğlunu ziyaret etti


TRABZON (A.A) - Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Nuh Demirbaş, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlunu ziyaret etti.
     Başkan Gümrükçüoğlu, Demirbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek, bir süre görüştü. Demirbaş, 5 bin yıllık tarihi olan Trabzonun büyükşehir olmayı çoktan hak ettiğini belirterek, Bizden önce büyükşehir olan bazı illerden daha önce hak etti. Bu anlamda bizler, sizlere her zaman destek vermeye hazırız. Bunu asli bir görev olarak görüyoruz dedi.
     Demirbaş, şehrin ve insanların bunu hak ettiğini vurgulayarak, Trabzonun büyükşehir olması sizin döneminize nasip oldu. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyoruz diye konuştu.
     Gümrükçüoğlu, jeofizik mühendisliğinin önemli bir bilim dalı olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde de yaşanan tektonik hareketler münasebetiyle depremlerin getirdiği can ve mal kayıpları, bunun yanında dünya ikliminin değişmesi sonucu meydana gelen baskın yağışlar, su baskınları, meslek odalarının önemini ortaya çıkarmıştır. Bölgemizin ve kentimizin de yağışlı ve heyelanlı bir bölgede bulunması, jeofizik mühendisliğine duyulan ihtiyacı ortaya koymaktadır.
     Bu bilinçle belediyede her zaman jeoloji, jeofizik mühendislerini istihdam etme, onların bilimsel görüşleri ve raporlarına göre şehre yön verme ve çevreyi ona göre düzenlemeyi ihmal etmediklerine dikkati çeken Gümrükçüoğlu, Odanızın ve şubenizin bu konuda çok büyük katkılarının bugüne kadar gördük, bundan sonrada görmek için her zaman sizlerle birlikte çalışmayı amaç edinmiş durumdayız dedi.
     Gümrükçüoğlu, Trabzonun büyükşehirle birlikte daha güzel hizmetler alacağını belirterek, katkı veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER