Kahramanmaraştan kısa kısa

Kahramanmaraştan kısa kısa -Esnafa kredi faizi müjdesi


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Elbistan Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cuma General, esnaflara sağlanan kredilerin faizinde düşüş yaşandığını bildirdi.
     General, yaptığı açıklamada, esnafın imkanına sunulan düşük faizli kredilerde yıllık faizin yüzde 4e, bir yılı aşan yıllık kredi faizinin ise yüzde 5e gerilediğini söyledi.
     İndirimin 1 Mayıs itibariyle başladığını ifade eden General, "Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kefaletiyle, Halk Bankası tarafından kullandırılan kredilere günü gelmemiş kredi taksitleri dahil yıllık kredi kullanım oranları düşürüldü" dedi.
     General, yine uygulamayla kooperatiften 50 bin TL kredi kullanan bir esnafın, indirimle 3 bin 500 TL daha karlı olduğunu kaydetti.
    
     -Elbistanda polis eşlerinden dayanışma yemeği-
    
     Polis Eşleri, Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Kahramanmaraş Şubesince düzenlenen etkinlikte, Elbistanda görev yapan emniyet mensubu eşleri bir araya geldi.
     Bir lokantada düzenlenen etkinliğe, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde görev yapan emniyet mensupları ile eşleri katıldı.
     İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başolun eşi Sema Başol, emniyet personeli ve eşleri arasındaki birlik beraberlik duygusunu güçlendirmek ve dayanışma ruhunu geliştirmek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı / İsmail Hakkı Demir / Veli Gürgah
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Kahramanmaraştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER