Kahramanmaraştan kısa kısa

Kahramanmaraştan kısa kısa -Afşinde alt yapı çalışmaları


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Afşin Belediyesinin alt yapı çalışmaları sürdüğü bildirildi.
     Belediye Fen İşleri Müdürü Abbas Burak Binboğa, yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 hafta önce Atatürk Caddesinde başladıkları çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti. Belediye bünyesinde kurulan asfalt tesisinin işlerini kolaylaştırdığını ifade eden Binboğa, özellikle asfalt kalitesine önem verdiklerini dile getirdi.
     Binboğa, Atatürk Caddesindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipleri diğer bölgelere yönlendireceklerini kaydetti.
    
     -Arıtaş Belediyesinden kültürel hizmet
    
     Arıtaş Belediyesinin desteği ile hazırlanan Arıtaş Kasabasının Coğrafyası adlı kitap okuyucularıyla buluştu.
     Belediye Başkanı Muhtemit Dağlı, yaptığı açıklamada, kitabın Nurullah Kılınç tarafından kaleme alınan kitapta; beldenin coğrafi yapısı, tarihi, eğitim ve ekonomik durumunun ayrıntılı bir şekilde yer aldığını kaydetti. Dağlı, toplam 116 sayfadan oluşan kitabın beldenin tanıtımına katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
    
     -Afşin-Elbistan Jeofizik Mühendisleri Odası temsilciliği kuruldu
    
     Afşin-Elbistan Jeofizik Mühendisleri Odası temsilciliğine Yakup Karalık getirildi.
     Karalık, yaptığı açıklamada, son yıllarda jeofiziğin daha da önemli hale geldiğini belirterek, Bölgede inşa edilen yapıların daha kaliteli, zemin etütlerinin daha iyi yapılması ve daha iyi kontrol edilmesi için çaba göstereceğiz. Ayrıca meslektaşlarımız bir çatı altında birleşerek mesleki sorunlarına çözüm aramaya çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: İdris Aydın
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Kahramanmaraştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER