Karabükte kaybolan 3 yaşındaki çocuk

Karabükte kaybolan 3 yaşındaki çocuk -İnceçay köyünde kaybolan 3 yaşındaki Nuri Can Özenir, 22 saat sonra vatandaşlar tarafından yol kenarında bulundu


KARABÜK (A.A) - Karabükün Safranbolu ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Nuri Can Özenir, 22 saat sonra vatandaşlar tarafından yol kenarında bulundu.
     Safranbolu ilçesine bağlı İnceçay köyünde dün, babaannesine gitmek için evden çıkan, ancak daha sonra kaybolan 3 yaşındaki Nuri Can Özenir, 22 saat sonra, Karabük Bartın Karayolu Ahmet Usta Geçidinde dinlenmek için mola veren vatandaşlar tarafından yol kenarında bulundu.
     Jandarmaya teslim edilen çocuk, daha sonra Safranbolu Devlet Hastanesinde kaldırılarak, tedavi altına alındı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
     Baba Mehmet Özenir, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu ve kendisini adeta yeniden doğmuş gibi hissettiğini söyledi.
     Babaanne Fatma Özenir de torununun ayaklarında yürümekten dolayı yaraların oluştuğunu ifade ederek, Çok mutluyum. Dünyam değişti. Mutluluktan hiç bir şey anlatamam. Allah herkesten razı olsun. Arayan aramayan herkese teşekkür ediyoruz dedi.
     Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay ise Nuri Canın sabah saatlerinde bulunduğunu belirterek, 22 saatten bu yana arama çalışmalarına devam ettiklerini anımsattı.
     Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu bildiren Erbay, şöyle konuştu:
     Küçük olmasına rağmen bu kadar zaman içinde dağ yolundan geçerek Ahmet Usta Geçidine kadar gelmiş. Yoldan geçen bir vatandaşımız da Nuri Canı bulmuş. Çocuğun kaybolduğunu dün akşam haberlerde izleyen bu vatandaşımız, jandarmaya haber vermiş. Jandarma ekipleriyle birlikte olay yerine giderek çocuğu aldık ve hastaneye getirdik. Görüldüğü gibi 3 yaşındaki bir çocuk da uzun mesafeler yürüyebilmekte. Ailelerin bu nedenle dikkatli olmaları gerekiyor.
    
     -Olay-
    
     Safranbolu ilçesine bağlı İnceçay köyünde, babaannesine gitmek için evden ayrılan 3 yaşındaki oğulları Nuri Candan uzun süre haber alamayan Mehmet ve Tuğba Özenir çifti, durumu jandarmaya haber vermiş, jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, köylülerle birlikte çocuğu aramaya başlamıştı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Karabükte kaybolan 3 yaşındaki çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER