Karamanda İŞGEM Projesi tanıtım toplantısı yapıldı

Karamanda İŞGEM Projesi tanıtım toplantısı yapıldı


KARAMAN (A.A) - Karaman Organize Sanayi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve MEVKA tarafından desteklenen Karaman İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.
     Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Organize Sanayi Müdürlüğünün öncülüğünde yapılan Karaman İŞGEM projesinin, Karamanın ticari, ekonomik ve sosyal hayatı açısından son derece önem arz ettiğini belirtti.
     Proje kapsamında ilk önce 2 bin 580 metrekare kapalı olan bir hizmet binası yapılacağını ifade eden Vali Koca, Bu merkezde ilimiz ve ülkemiz yeni girişimciler kazanacak. İŞGEM, bünyesine kabul edilen girişimci adayları ve girişimcilere danışmanlık, eğitim, ortak kolaylık hizmetleri, ortak kaynaklar sunarak yeni girişimcilerin en zorlu dönemi olan kuruluştan sonraki ilk yıllarını sağlıklı şekilde aşmalarını, hızlı ve sağlıklı büyümelerini sağlayacaktır. Böylece, bölgemizdeki ekonomik faaliyetlerde çeşitlilik artacaktır diye konuştu.
     Kurumlar arasındaki işbirliği ile Karamanda ki girişim ruhunun da artacağını ve daha istikrarlı bir yapıya kavuşacağının altını çizen Koca, bu projenin Karamanın ekonomik ve sosyal hayatına katkısının zamanla daha iyi anlaşılacağını bildirdi.
     Konuşmaların ardından Karaman İş Geliştirme Projesi, proje ortakları tarafından imzalandı. Proje imza töreni verilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.
     Proje tanıtım ve imza törenine Karaman Belediye Başkanı Kamil Ugurlu, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız, Karaman Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay, Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Baştuğ, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın, Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Akman, sanayici ve iş adamları katıldı.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karamanda İŞGEM Projesi tanıtım toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER