Karayollarında durum

Karayollarında durum -Çerkezköy-Saray yolu üzerindeki sel tahribatı nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor


ANKARA (A.A) - Tekirdağdaki sel felaketi sırasında oluşan Çerkezköy-Saray yolu üzerindeki tahribat nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Manisa-İzmir yolunun 9-11inci kilometreleri arasında bölünmüş yolun İzmir-Manisa istikametinde heyelan temizleme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
     Salihli-Kula-Selendi yolunun 12-13üncü kilometreleri arasında alt geçit yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor. Anadolu Otoyolunun Yeniçağa Kavşağı-Çaydurt Kavşağı kesimi 8-10uncu kilometreleri arasındaki üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.
     Çankırı-Kastamonu İl Sınırı-Tosya-Samsun yolunun 44üncü kilometresinde bulunan Ortalıca Köprüsündeki yapım çalışmaları nedeniyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.
     Kocaeli İl sınırı Yalova yolunun 6-7inci kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer bölümünden gidiş-geliş olarak sağlanıyor. Karacabey-Bursa yolunun 49-54üncü kilometreleri arasındaki asfalt çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.
     Kırşehir-Kayseri yolunun 10-48inci kilometreleri arasındaki (Çalış-Kızılağıl) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
     Ankara-Elmadağ-Kırıkkale yolunun 50-53üncü kilometreleri arasında şev tanzimi ve taş duvar yapımı nedeniyle bölünmüş yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.
     Samsun-Ankara yolunun 1-32inci kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Akhisar-Manisa yolunun Akhisar şehir geçişi Balıkesir istikametinde üst yapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevki, Boğayokuşu mevki ve Karaltı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı ve Perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Konya-Isparta İl Sınırı-Yalvaç Ayrımı yolunun 6-18inci kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı. O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Çamlıca Gişeleri arasında kalan muhtelif kesimlerde üst yapı yenileme ve tamirat çalışmaları nedeniyle 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılan şeritlerde yol trafiğe kapatılacak ve ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.
     Konya-Beyşehir yolunun 55-57inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları yapılacağından 1 Kasım 2012 tarihine kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
     TEM Otoyolunun Avcılar-Kınalı kesimi anayolda; Hadımköy, Çatalca, Silivri ve Kınalı Köprülü Kavşak kolları, gişe sahaları ve bağlantı yollarında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanacak. Çalışmaların gece yapılacak bölümlerinde 23.00-07.00 saatleri arasında kavşak kolları trafiğe kapatılarak trafik alternatif güzergahlardan sağlanacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19unci kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Çarşamba ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87inci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.
     Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
     Dumlupınar-Altıntaş yolu arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap... vs) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
    
     Muhabir: Leyla Ataman Özel
     Yayıncı: Abdullah Kıratlı
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER