Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Antalya-Kemer yolunun Orhan Büyükalp tünelindeki jetfan montaj çalışmaları nedeniyle yarın 00.01-01.00 saatleri arasında Kemer-Antalya istikameti ulaşıma kapatılacak.
     Mahmutbey Batı Kavşağı-Çamlıca Gişe sahası arası (Boğaziçi Köprüsü-Mahmutbey- Havalimanı bağlantı yolu dahil) F.S.M Köprüsü yaya yolunda asfaltlama çalışmaları nedeniyle 25 Kasım tarihine kadar hafta içi 10.00-16.00, hafta sonu 08.00-17.00 saatleri arasında İstanbul-Ankara istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
     Havran-Balıkesir yolunun 27nci kilometresindeki (Balya Kavşağı mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 22 ve 24 Kasım tarihleri 13.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Anadolu Otoyolunun Düzce Kavşağı-Kaynaşlı Kavşağı 0-4üncü kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Kasım tarihine kadar, İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanacak. Otoyolun Düzce Kavşağı girişi kapalı olacağından Kaynaşlı ve Hendek Kavşakları kullanılması gerekiyor.
     Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48inci kilometreleri (Çamyuva 1 Kavşağı sonrası) arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Anadolu Otoyolu Çaydurt Kavşağı-Gerede Kavşağı arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle Yeniçağa Kavşağının Ankara-İstanbul yönü kapalı olacağından Ankara yönünden gelenlerin Gerede Kavşağını kullanmaları, ayrıca Yeniçağa Kavşağı kapalı olduğundan Otoyolu kullanmak isteyenlerin gidecekleri yöne göre Gerede Kavşağı veya Çaydurt Kavşaklarını kullanmaları gerekiyor.
     Konya-Seydişehir yolunun 35-39uncu kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılıyor.
     Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87nci kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
     Beyşehir-Ilgın Ayrımı Kavşağı-Konya yolunun 3-13üncü kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Aralık tarihine kadar hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile yol ulaşıma kapatılacak.
     Beyşehir-Seydişehir-Alacabel yolunun 41-50nci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.
     Dumlupınar-Altıntaş yolunda sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım otobüs, kamyon ve çekici gibi araçlara kapatılmış olup, binek araçların (otomobil, pikap, vs.) geçişlerine ise kontrollü olarak izin veriliyor.
     Milas-Yatağan yolunun 4-19uncu kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Söke-Milas yolunun 0-19uncu kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel Tüneli mevki) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
     Söke-Milas Ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11inci kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
     Artvin-Erzurum yolunun 1-18inci kilometreleri arasındaki (Ardanuç il yolu ayrımı-Oruçlu mevki arası) Deriner Barajının su tutması nedeniyle yol trafiğe kapanmış olup, ulaşım Artvin Sanayi Mahallesi Oruçlu mevki arasındaki servis yolundan sağlanıyor.
    
     Muhabir: İbrahim Yılmaz
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER