Karayollarında durum

Karayollarında durum


ANKARA (A.A) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
     Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, O-3 Otoyolunun Kapıkule-Edirne Doğu Kavşağı kesimi 0-29. kilometreler arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle, öncelikle otoyolun güney yönü 0-6. kilometreler arası trafiğe kapatılarak ulaşım güney yönden karşılıklı olarak sağlanacak. Uygulama 19 Kasıma kadar yolun tamamında aşama aşama devam edecek. Yolun bir bölümü kapatılarak trafik diğer yönden karşılıklı olarak verilecek.
     Bursa-Karacabey yolunun 6-64. kilometreleri arasında toprak işleri, köprü, üst yapı ve ikmal inşaatı işleri kapsamında ilk etap olarak 6-10. kilometreleri arasında (Orhaneli Kavşağı ile Çalı Kavşağı arası) yapım çalışmaları nedeniyle yolun sağ tarafı 26 Nisana kadar trafiğe kapatılacak ve ulaşım alternatif güzergahlara yönlendirilecek.
     Muğla-Kale yolunun 25-33. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 dakikalık aralıklarla araç trafiğine kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.
    
     Muhabir: Tamer Toğanaş
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber Karayollarında durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER