KARDEMİRdeki toplu iş sözleşmesi görüşmeleri

KARDEMİRdeki toplu iş sözleşmesi görüşmeleri -Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Gül: "Fabrika yöneticileri ile görüşmelerimiz bugün de sonuçlanmazsa grev kararı almak zorunda kalacağız"


KARABÜK (A.A) - Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Şdeki (KARDEMİR) 10. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine ilişkin, "Fabrika yöneticileri ile görüşmelerimiz bugün de sonuçlanmazsa grev kararı almak zorunda kalacağız" dedi.
     Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplu sözleşme görüşmelerinin başladığı günden beri birçok konuda ilerleme kaydettiklerini belirterek, ücretler konusunun da bugün yapılacak görüşmelerde sonuçlanacağını anlattı.
     Bu görüşmenin olumlu sonuçlanması halinde bunu kamuoyuyla hemen paylaşacaklarını dile getiren Gül, "Olumsuz sonuçlanması durumunda ise daha önce neler yapacağımız konusunda açıklama yapmıştık. Fabrika yöneticileri ile görüşmelerimiz bugün de sonuçlanmazsa grev kararı almak zorunda kalacağız. KARDEMİR işçisi, çok düşük ve farklı ücretler alıyor. Amacımız bunu düzeltmek" diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KARDEMİRdeki toplu iş sözleşmesi görüşmeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER