Kardemir Karabüksporun umudu, son 90 dakikaya

Kardemir Karabüksporun umudu, son 90 dakikaya kaldı -Üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle düşme hattında bulunan kırmızı-mavili takım, ligde kalma şansını son maça bıraktı


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligde aldığı kötü sonuçlarla düşme hattında yer alan Kardemir Karabükspor, ligde kalma umudunu son maça bıraktı.
     Sezona Alman çalıştırıcı Michael Skibbe ile başlayan ancak alınan kötü sonuçlardan sonra 11. haftadan itibaren teknik direktör Mesut Bakkal ile yoluna devam eden Kardemir Karabükspor, 32. hafta sonunda aldığı 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 37 puan topladı.
     Teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayıran kırmızı-mavili takım, 33. haftada yardımcı antrenör Suat Sarıcan yönetiminde çıktığı Sivasspor maçından mağlup ayrılınca ligde kalma umudunu, ligin son maçı olan Fenerbahçe karşılaşmasına erteledi.
     Ligde 15. sırada yer alan Kardemir Karabükspor, ligden düşmesi daha önce kesinleşen Mersin İdman Yurdu ve Orduspor ile 36 puanlı İstanbul Büyükşehir Belediyesporla bir puan farkla son haftaya girdi.
     Kardemir Karabüksporun Fenerbahçeyi konuk edeceği son haftada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor da Kasımpaşayı ağırlayacak.
     Ligden düşmeme mücadelesi veren bir diğer takım Akhisar Belediyespor ise deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak.
     Kırmızı-mavili takım, Fenerbahçeyi yenmesi halinde diğer maçların sonuçlarına bakmadan ligde kalmayı garantileyecek, mağlup olması durumunda ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa maçının sonucu, takımın kaderini belirleyecek.
     Karadeniz ekibi, bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspordan deplasmanda puan almayı başardı.
     Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçı, 18 Mayıs Cumartesi saat 19.00da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında oynanacak.
     Kırmızı-mavili takım, 1993-1994 sezonunda yine ligde kalma mücadelesini son maça taşımış, sahasında karşılaştığı Zeytinburnuspora 2-1 yenilerek bir alt lige düşmüştü.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporun umudu, son 90 dakikaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER