Karsta yol ve kaldırım çalışmaları

Karsta yol ve kaldırım çalışmaları


KARS (A.A) - Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kent merkezinde yol ve kaldırım çalışmalarının büyük bölümünü tamamladıklarını bildirdi.
     Bozkuş, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri özellikle altyapı sorununu çözdüklerini belirterek, kentin her tarafında çalışma yaptıklarını ifade etti.
     Şehir merkezindeki çalışmaların bir an önce tamamlanması için çalışmaları hızlandırdıklarını vurgulayan Bozkuş, Çok önemli işler yaptık. Şehrimizde hemen hemen altyapı sorunu kalmadı. Karsı modern yollara kavuşturduk. Merkezde yol sorunu kalmadı. İnşallah havalar güzel giderse yol çalışmalarımızı kent merkezinde tamamlamış oluruz diye konuştu.
     Göreve başlamadan önce altyapı anlamında önemli sorunlar olduğunu dile getiren Bozkuş, şunları kaydetti:
     Karslılar yıllarca arsenikli su içti. Kanalizasyon şebekesinden daha kötü koşullarda vatandaşlar içme sularını tedarik etti. Çünkü altyapı yoktu, çökmüştü. Su şebekesini değiştirince herkes gördü, ne şartlarda ne koşullarda su içtiklerini. İçler acısıydı, paslanmış borulardan kurtardık Karsı. Su şebekesini komple değiştirdik. Çünkü hemşehrilerimizin sağlıkları söz konusuydu.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karsta yol ve kaldırım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER