Kars Projeler ve Kalkınma Federasyonu Başkanı

Kars Projeler ve Kalkınma Federasyonu Başkanı Güneş: -"Tüm sivil toplum kuruluşları için proje üretmeye, birlikte proje geliştirmeye hazırız"


KARS (A.A) - Kars Projeler ve Kalkınma Federasyonu Başkanı Yüksel Güneş, sivil toplum kuruluşları için proje üretmeye hazır olduklarını belirtti.
     Yüksel, düzenlediği basın toplantısında, yatırımlarla kentlerdeki değerlerin ivme kazanacağını ifade etti.
     Kars için hazırlayacakları projelerde önlerine çıkacak veya çıkarılacak zorluklara göğüs gerebileceklerini vurgulayan Güneş, "Siyasi anlamda ön plana çıkanlar proje yapmıyor, yapmak isteyenlere de engel oluyor. 30 yıldan beri siyasetin çerisinde olmama rağmen hiçbir zaman Karstan siyasi beklenti içinde olmadım, bu amaçla proje üretmedik" dedi.
     Kars Eğitim, Sağlık, Spor ve El Sanatları Kültür Merkezi projesini hayata geçireceklerini belirten Yüksel, şunları kaydetti:
     "Gençlerimize, kadınlarımıza yeni iş imkanlarının sunulacağı, yaşlı ve engellilerimizin hayata bakış açısını önemli ölçüde değiştirecek bu projenin yer tahsis çalışması sürüyor. Bürokratik işlemler tamamlandığında fizibilite çalışmaları çerçevesinde projeye başlanacak. Tüm sivil toplum kuruluşları için proje üretmeye, birlikte proje geliştirmeye hazırız. İlimizi hem yurt içinde hem yurt dışında en iyi şekilde temsil etme konusunda kararlıyız. Projelerimizle ilimizi kalkındıracak, tanınırlığımızı artıracağız."
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kars Projeler ve Kalkınma Federasyonu Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER