Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Adana Demirspor Kulübü Başkanı Serin: -"Play-offun en büyük adaylarından biriyiz"


ADANA (A.A) - Adana Demirspor Kulübü Başkanı Önder Serin, ligde play-offun en büyük adaylarından birisi olduklarını söyledi.
     Serin, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, ligin tamamlanmasına son 5 maçın kaldığını hatırlatarak, play-off mücadelelerinin sürdüğünü ifade etti.
     İyi bir takıma sahip olduklarını belirten Serin, şunları söyledi:
     "Şuan her ne kadar fikstür durumumuz avantajlı olsa da ligde son haftaya kadar mücadele sürecek. Play-offa kalacak takımlar son hafta netleşecek. Ligde şampiyonluğa oynayan takım alt sıralarda düşmeye oynayan bir takıma yenilebiliyor. Dolayısıyla işimiz kolay değil. Konsantrasyonumuzu bozmamamız lazım. Bu konuda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızın sonuna kadar her zamanki gibi desteklemesi lazım. Şuan play-offun en büyük adaylarından biriyiz."
     Adana Büyükşehir Belediyesinin spor fonuyla tartışmalar yaşandığını dile getiren Serin, şöyle devam etti:
     "Çok net söylüyorum, bu sezon parasal olarak en büyük destekçimiz olan büyükşehir belediyesinden 2 milyon liraya yakın para aldık. Dezavantajımız tüm hesaplarımızın hacizli olması ve elimize para geçmemesi. Elimize para geçtiği zaman bu kulüp kendi kendine döner hale geliyordu. Dolayısıyla bizim spor fonundan aldığımız her bir kuruşun, her bir liranın hesabı ortadadır. Zaten kulübümüzde para yok, biz buradan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaza sesleniyoruz; son 5 haftaya girdik desteklerinizi sonuna kadar bekliyoruz. Bu desteğinizi bizden esirgemeyin. Ayrıca tüm Adanalı iş adamlarının da bu takıma sahip çıkması gerekiyor."
     Serin, şampiyonluk primiyle ilgili bir soruyu ise "Şampiyonluk primimiz daha belli değil. Fakat bazı futbolcuları alırken sözleşmede şampiyonluk primi vermiştik. Ama şuanda şampiyonluk primi belli değil. Öncelikli hedefimiz play-offu yakalayabilmek diye yanıtladı.
     Toplantıya yönetim kurulu üyesi Şerif Güler ve basın sözcüsü İzzettin Turgut da katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER