Kars Valisi Eyüp Tepe:

Kars Valisi Eyüp Tepe: -Memleketimiz ve yöremiz için olumlu haberler yaparsak, daha uzun soluklu plan ve projelerin gelişmesine de katkı sunmuş oluruz


KARS (A.A) - Kars Valisi Eyüp Tepe, Memleketimiz ve yöremiz için olumlu haberler yaparsak, daha uzun soluklu plan ve projelerin gelişmesine de katkı sunmuş oluruz dedi.
     Vali Tepe, Öğretmenevinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tepe, Karsta iki aydan beri görev yaptığı süre içerisinde, gazetecilerin olumlu haberler yapmasının, Karsın gelişmesi ve ekonomik açıdan ilerlemesi için önemli olduğunu söyledi.
     Habercilik ne kadar önemliyse haberin nasıl yapılığının da bir o kadar önemli olduğunu belirten Tepe, Haber yaparken biz sadece kendimizi düşünürsek çok kısa soluklu bir düşünceye sahip oluruz. Ama memleketimiz ve yöremiz için olumlu haberler yaparsak, daha uzun soluklu plan ve projelerin gelişmesine de katkı sunmuş oluruz dedi.
     Karsta ki gazeteci arkadaşlarımızın, ilimizin kalkınması, huzur ve güvenliğini ön planda tutan haberler yaptıklarını görüyoruz diyen Vali Tepe şunları kaydetti:
     Basın mensuplarımızın yaptığı haberleri ve kamuoyuna verdikleri mesaj ve görüşleri dikkate alarak birlikte değerlendirmeye devam edeceğiz. Her zamanda diyalog halinde olacağız. Yöneticiler ile birlikte gazetecilerin ve her kesin pozitif düşünmesinin, Kars için son derece faydalı olacağını düşünüyorum. Karsta 60 günden beri görev yapıyorum. Bu süre içerisindeki gözlemlerime göre genel anlamda yapıcı haberlerle karşılaştık. Kars, geçmişte iki tane oğul vermiş. Yani Ardahan ve Iğdır ayrılmış. Bu durum ilk zamanlarda belki fark edilmemiş ama zaman içerisinde etkisini oldukça göstermiş.
     Karsın son yıllar içerisinde geliştiğine dikkati çeken Tepe, sözlerini şöyle tamamladı:
     Karsa ilk geldiğim gün de ifade ettiğim gibi, son 7-8 yıl içerişinde Kars bir çıkışa geçmiştir ve pozitif bir yükseliş var. Göreve başladığım günden bu yana birkaç kez yeni iş yerlerinin açılışlarına davet edildim. Bu açılan iş yerlerinin hepsi de inşaat malzemesi satan iş yerleri olması da buna örnek teşkil ediyor. Demek ki Karsta ileriye doğru seyreden bir hareket, yatırım ve canlılık var. Yani artık Karsta güzel işler oluyor demektir. Sizlerde basın olarak bu gibi gelişmelere destek veriyorsunuz.
    
     Muhabir Ercüment Daşdelen
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Kars Valisi Eyüp Tepe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER