Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi proje

Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi proje toplantısı yapıldı


BALIKESİR (A.A) - Güney Marmara Belediyeler Birliği tarafından yapılması planlanan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisinin proje toplantısı Bandırmada yapıldı.
     Bandırma Belediye Başkanı ve Güney Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Sedat Pekelin makamında yapılan toplantıya, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Ocaklar Belediye Başkanı Hüseyin Durak, Karşıyaka Belediye Başkanı Kadir Gedik ile belediye meclisi üyeleri katıldı.
     Toplantıda, proje mühendisi Barış Oralkan, tesis hakkında bilgi verip, proje için tahsis edilen alanın yetersiz olduğunu, yerin genişletilip ek alanların sağlanması gerektiğini belirterek, daha öncede inceleme yaptığı Edincik beldesindeki sahayı tesis için uygun bulduklarını söyledi.
     Belediye Başkanı Pekel ise AB fonlarından aktarılacak kaynaklarla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılacak tesis için yer tahsisi konusunda tüm imkanların sağlandığını ifade ederek, alanın yetkililer tarafından yetersiz olması nedeniyle sorunun çözümü için Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcıdan yer talebinde bulundu.
     Yağcı, konuyla ilgili tüm kaynakları en kısa zamanda değerlendireceklerini ve yer sorunuyla ilgili çalışmaları başlatacaklarını kaydetti.
    
     Haber: Ahmet Pesen / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi proje Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER