KAÜ Rektörü Prof. Dr. Özcan:

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Özcan: -Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarıldığı bugünlerin, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekiyor


KARS (A.A) - Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, gelenek ve göreneklerin kuşaktan kuşağa aktarıldığı bugünlerin, hayatın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba gösterilmesi gerektiğini bildirdi.
     Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, millet olarak büyük önem verilen, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularının paylaşıldığı bir Kurban Bayramını hep birlikte huzur içinde karşılamanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.
     Bayramların, kırgınlıkların, küskünlüklerin sona erdiği, büyüklerin, akrabaların, hastaların ziyaret edildiği, yoksul ve muhtaçların hatırlandığı müstesna günler olduğunu ifade eden Özcan, şunları kaydetti:
     Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına aracılık eden bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Ülkemizin bayramı güvenli ve huzurlu bir ortamda geçirebilmeleri için bayram süresince fedakarca çalışacak başta güvenlik ve emniyet güçleri olmak üzere bütün çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklı nice bayramlara kavuşmalarını temenni ediyorum.
     Özcan, mesajında Kurban Bayramının insanlık için barış, huzur, refah ve kardeşliğe köprü olmasını diledi.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber KAÜ Rektörü Prof. Dr. Özcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER