Kaybolan çocuğu, 60 kişilik ekip aradı

Kaybolan çocuğu, 60 kişilik ekip aradı -Adıyamanın Gerger ilçesinde dün kaybolan 10 yaşındaki çocuk, çok sayıda uzmandan oluşan 60 kişilik ekibin çalışması sonucu kayalıklar arasında bulundu


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanın Gerger ilçesinde dün kaybolan 10 yaşındaki çocuk, çok sayıda uzmandan oluşan 60 kişilik ekibin çalışması sonucu kayalıklar arasında bulundu.
     Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Gerger ilçesine bağlı Konacık köyü nüfusuna kayıtlı ve Gerger Yatılı İlköğretim Bölge Ortaokulu öğrencisi 10 yaşındaki Ferhat Alp, köyüne gitmek için dün gündüz saatlerinde ilçe merkezinden ayrıldı. Alpin akşam saatlerine kadar evine dönmemesi üzerine ailesi, durumu yetkililere bildirdi.
     Gerger Kaymakamlığının olayı Adıyaman Valiliğine iletmesi üzerine, Ferhat Alpi bulmak için çalışma başlatıldı.
     Çalışmalar kapsamında bölgeye Adıyamandan 40 kişilik Jandarma ve 10 kişilik Polis Özel Harekat Timi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma teknisyenlerinden oluşan 10 kişilik ekip sevk edildi.
     Ayrıca, Adana Jandarma Bölge Komutanlığından da iz takip köpek timi istenildi.
     Valilik koordinesinde saat 22.30da başlayan arama faaliyetleri sabah saatlerine kadar devam etti. Ferhat Alp, saat 08.00 sularında Gerger ilçesine bağlı Kaşyazı köyü, Doşnik mezrası mevkisindeki dağlık ve ormanlık alanda, kayaların arasında bulundu.
     Ferhat Alp, sağlık kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi.
     Adıyaman Valiliği, çocuğun bulunmasında emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kaybolan çocuğu, 60 kişilik ekip aradı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER