Kaybolan oğlunun bulunmasını umutla bekliyor

Kaybolan oğlunun bulunmasını umutla bekliyor -Iğdırda arkadaşlarıyla buluşmak için evinden ayrılan 17 yaşındaki Mehmet Kayadan 11 yıldır haber alınamıyor -Anne Fadime Kaya: "Oğlumun bir gün boynuma sarılacağı ümidiyle yaşıyorum"


IĞDIR (A.A) - Iğdırda arkadaşlarıyla buluşmak için evinden ayrılan 17 yayındaki Mehmet Kayadan 11 yıldır haber alınamıyor.
     Anne Fadime Kaya AA muhabirine, oğlunun 11 yıl önce Konaklı Mahallesindeki evlerinden "arkadaşlarımla buluşacağım" diyerek çıktığını, bir daha dönmediğini söyledi.
     Emniyet ve jandarma yetkililerinin aramasına rağmen sonuç alınamadığını belirten Kaya, "11 yıl oldu, kendisinden haber alamadık. Kaybolduğu günlerde fotoğrafıyla kapı kapı dolaştım ama gören yoktu. Polis ve jandarma ekiplerinin araması da sonuç vermedi. Nereye gittiğini kimse bilmiyor" dedi.
     Oğlunun ev dönmesini umutla beklediğini ifade eden Kaya, "Oğlumun bir gün boynuma sarılacağı ümidiyle yaşıyorum. En azından yaşadığını bileyim. Anneyim, yüreğim yanıyor. Ölmeden önce onu görmek istiyorum. Yavruma dokunabilmek için her gün dua ediyorum" diye konuştu.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kaybolan oğlunun bulunmasını umutla bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER