Kaymakam Kaya, Demirçelik Divriğisporun futbolcularıyla yemekte

Kaymakam Kaya, Demirçelik Divriğisporun futbolcularıyla yemekte buluştu


SİVAS (A.A) - Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Sivas Süper Amatör Ligi takımlarından Demirçelik Divriğisporun yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularıyla yemekte buluştu.
     Taşbaşı Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe, Divriği Belediye Başkanı ve Demirçelik Divriğispor Kulübü Başkanı Hakan Gök, kulüp müdürü Hüseyin Göçer, antrenör Hakan Öz, yöneticiler ve bazı sponsor firmaların yetkilileri katıldı.
     Kaymakam Mehmet Nebi Kaya, burada yaptığı konuşmada, spor kulüplerinin önemine dikkati çekerek, Kulüplerin bulunduğu çevredeki gençlerimizin, okul ve işlerinden kalan zamanlarını buralarda geçirerek ileride yaşama daha hazır ve topluma daha faydalı bireyler olacağı kesindir. O yüzden bu tür kulüplere her zaman destek verilmesi fikrinden yanayım. Bu bağlamda desteklerini esirgemeyen bütün firmalara ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayım diye konuştu.
     Belediye Başkanı Hakan Gök ise başkanlığını yürüttüğü kulübe ilçede faaliyet gösteren maden şirketlerinden ciddi destek aldıklarını belirterek, Bu yıl ayağı yere basan bir takım bulacaksınız. Bizlere desteklerini esirgemeyen iş adamlarımıza ve Divriğililere teşekkür ediyorum dedi.
     Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler ise takımın geleceği hakkında konuşmalar yaptı.
     Yemek sonrası takımın yeni formaları basına tanıtıldı.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kaymakam Kaya, Demirçelik Divriğisporun futbolcularıyla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER