Kayserideki trafik kazası

Kayserideki trafik kazası -Yeni yılın ilk saatlerinde kamyonla Kuddusi Emektara çarparak ölümüne neden olan sürücü ile 2 ağabeyi, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı


KAYSERİ (A.A) - Kayseride, yeni yılın ilk saatlerinde kamyonla çarptıkları kişinin ölümüne neden olan sürücü ile 2 ağabeyi, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Kayseri Emniyet Müdürülüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin 15 gün süren çalışması sonucunda Kuddusi Emektarın ölümüne sebep olduğu tespit edilen M.T. (28) ve ağabeyleri N.T. (40) ile A.T. (43) çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol tedbirlerinin yeterli olacağı düşüncesi ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     -Olay-
    
     Kuzey Çevreyolu Oymaağaç köyü mevkiinde, 1 Ocak saat 04.00 sıralarında, yolun karşısına geçmeye çalışan Kuddusi Emektara plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir kamyon çarparak ölümüne neden olmuştu. Emektarın cesedi aynı gün sabah saatlerinde ihbar üzerine polis tarafından bulunmuştu.
     Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin 15 gün süren çalışması sonucunda Emektarın ölümüne sebep olan kamyon sürücüsü M.T. (28) ve ağabeyleri N.T. (40) ile A.T. (43) gözaltına almıştı
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayserideki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER