Kayseri Erciyesspor, Özköylü ile yollarını ayırdı

Kayseri Erciyesspor, Özköylü ile yollarını ayırdı -Kulüp Başkanı Eren: -"Hocamızın düşünceleri ve kulübümüzün düşünceleri ortak bir müşterekte birleşmedi" (Fotoğraflı - Görüntülü)


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.
     Eren, Hacı Boydak Tesislerinde Osman Özköylü ile düzenlediği basın toplantısında, "Hocamızla birlikte gelecek anlamında planlamalar yapalım diye oturduk, konuştuk. Hocamızın düşünceleri ve kulübümüzün düşünceleri ortak bir müşterekte birleşmedi. Konsensüs sağlayamadık" dedi.
     Osman Özköylünün Erciyessporun bu sezon başarısında büyük pay sahibi olduğunu belirten Eren, şunları söyledi:
     "2012-2013 sezonunda şampiyonluk sözü ile yola çıkmıştık. Osman Hoca ile bu işe birlikte karar verdik ve kendisini göreve getirdik. Osman Özköylü ve ekibi yüksek bir performans göstererek, sezon sonu hedeflerimize ulaşmamıza katkı sağladılar. Hocamıza, takımımızın, 6 yıl aradan sonra bir üst lige çıkması için verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki spor yaşamında kendisine başarılar dilerim. Kariyerine bir şampiyonluk daha eklemiş olan hocamızın hızla yükselen bir grafiği vardır."
     Özköylü ise Ziya Erenin örnek yönetici profili çizen çok ender insanlardan birisi olduğunu vurguladı.
     Sezon başında Eren ile şampiyonluk hedefinde birliktelik sağladıklarını ifade eden Özköylü, şöyle devam etti:
     "Sezon sonunda da bu hedefe ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Yaklaşık 28 senelik futbol hayatımda benim için çok özel bir yeri olacak insanla tanışma fırsatım oldu. Başkanımızla gelecekle ilgili düşüncelerimizi ortaya koyduk. Fakat belli noktalarda bu uyuşmayı sağlayamadığımız için bu birlikteliği sonlandırma kararı aldık. Ben kendisine ve yönetim kuruluna verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Kayseri Erciyesspor Kulübüne Süper Ligde başarılar diliyorum. Bir gün yine bu kulüpte bu formayı temsil eden birisi olarak görev almayı çok arzu ediyorum. Zaten bu düşünce ile başkanımızla çok medeni bir şekilde iyi düşüncelerle, iyi ilişkilerle konuşup ayrılma kararı aldık."
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Kayseri Erciyesspor, Özköylü ile yollarını ayırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER