Kayserigaz, teknolojik yatırımlara devam ediyor

Kayserigaz, teknolojik yatırımlara devam ediyor


KAYSERİ (A.A) - Kayserigazın, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun (EPDK) kullanımına açılmış ilk geniş kapsamlı proje olan web-CBS Projesini tamamladığı bildirildi.
     Kayserigazdan yapılan açıklamaya göre, hem yasal zorunluluk gereği hem de şebeke ağının daha güvenli olması, şebeke ağının güvenilir ve doğru olarak takip edilebilmesi ve müşteri ilişkileri faaliyetlerine yön verilebilmesi adına CBS sistemine 2004 yılında geçiş yapıldı.
     Şimdi de var olan CBS sistemi üzerinde gerekli çalışmalar tamamlanarak, sistemin anında güncellenme, kullanıcı adı ve parola ile resmi kurumların da web sitesi üzerinden sistemden faydalanması sağlandı.
     Kayserigaz şebeke ağının büyümesi ve müşteri odaklı hizmet verme anlayışı ile birlikte CBS sistemini web ortamına taşıyarak daha hızlı daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor.
     Bu kapsamda internetin olduğu her ortamda CBSye ulaşılabilmekte, kullanıcı adı/parolası ve yetkilerine göre doğal gaz şebeke sorgulamaları, şebekede yer alan tüm imalatların yapım ve devreye alma tarihlerine, hangi müteahhidin yaptığı bilgilerine, şebeke elemanlarına ait aylık, 6 aylık ve yıllara ait metraj ve adet raporları alınabilmekte, binaların adres bilgilerine, abone ve gaz tüketim bilgilerine ulaşılabilmekte.
     Web-CBS sistemine Kayserigazın http://www.kayserigaz.com.tr adresindeki internet sitesinden ulaşılabiliyor.
    
     Muhabir : Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kayserigaz, teknolojik yatırımlara devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER