Kayserispor, Sivasspor maçından umutlu

Kayserispor, Sivasspor maçından umutlu -Kulüp Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu: Sivasspor karşılaşmasında tek hedefimiz galibiyet olacak


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Sivasspor karşılaşmasında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.
     Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor maçından galip ayrılarak, üst sıralara biraz daha yaklaşmak istediklerini ifade etti.
     Sivasspor maçına son haftalarda oynadıkları iyi futbol ve aldıkları puanların moraliyle çıkacaklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:
     Sivasspor karşılaşması bizim için çok önemli. Bu maçı kazanarak iyi gidişatımızı devam ettirmek istiyoruz. Son haftalarda takımımız iyi futbol oynuyor ve bunu sonuca da yansıtıyor. Amacımız bunu hem oyun, hem de sonuç olarak devam ettirmek. Sivasspor karşılaşmasında tek hedefimiz galibiyet olacak. Umut ediyorum ki futbolcularımız da sahada iyi bir mücadele göstererek, kazanmak için herşeyi yapacaktır. Bunun sonucunda da inşallah iyi futbolla beraber üç puanı alan taraf biz oluruz.
     Gaziantepspor maçında sakatlanan Steinsson ile Riverosun maç kadrosuna alınmadığını belirten Ortaköylüoğlu, aynı maçta sakatlanan Sefa Yılmaz ile yaklaşık bir aydır takımdan ayrı olan Arjantinli Mouchenin ise maç kadrosunda olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kayserispor, Sivasspor maçından umutlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER