KEMİADda ödüller sahiplerine verildi

KEMİADda ödüller sahiplerine verildi


ANTALYA (A.A) - Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) 2012 Yılı Başarılı Kişiler Ödülleri, sahiplerine düzenlenen törenle verildi.
     Kemer Berke At Çiftliği Turizm Tesislerinde gerçekleştirilen KEMİAD 2012 Yılın Başarılı Kişileri Ödül Törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Göynük Belediye Başkanı Necati Topal, Tekirova Belediye Başkanı ve Güney Antalya Turizm Altyapı Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras ve iş adamları ile KEMİAD üyeleri katıldı.
     KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç, törende yaptığı konuşmada, her yıl kendi sektörlerinde başarılı olan iş adamları ile kişileri teşvik etmeyi ve onurlandırmayı amaçladıklarını belirtti.
     Antalya Alkollü İçecek Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karaman da 4 yıl önce bir grup iş adamıyla birlikte kurdukları işletmede üretim yaptıklarını ve ihraç ettiklerini kaydetti.
     Karaman, bir taraftan istihdam ve ülkeye döviz kazandırırken bu yıl 230 milyon lira KDV ödediklerini kaydederek, başta Antalya olmak üzere ülke ekonomisine katma değer yarattıklarını vurguladı.
     Tarihçi-yazar Hüseyin Çimrin de Antalyanın yakın tarihini gün yüzüne çıkarmaya çalıştığını, gelecek kuşaklara kültür mirası bırakmak istediğini dile getirdi.
     Konuşmaların ardından KEMİAD 2012 Yılı Başarılı Kişileri ödülleri, Antalyalı tarihçi yazar Hüseyin Çimşir ve Kemerli tarihçi Ramazan Kar, Kemerde enduro motosiklet sporunu sevdiren ve uluslararası alanlarda başarılar elde eden Semih Özdemir, İsmail Karaman ile Kemerli genç iş adamı Ergün Güvercine verildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KEMİADda ödüller sahiplerine verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER