Kent Konseyi Başkanı Hasteden SESOB Başkanı

Kent Konseyi Başkanı Hasteden SESOB Başkanı Köksala ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivas Kent Konseyi Başkanı Mustafa Haste, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksalı ziyaret etti.
     SESOBdan yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Haste, Sivasta birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmaların faydalı olduğunu belirterek, Kent Konseyi başkanlığında oluşturulan heyetin ziyaretinin ardından, Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün Sivas Olaylarıyla ilgili Devlet Denetleme Kurulunu(DDK) görevlendirdiğini hatırlattı. Heyette yer alan SESOB Başkanı Beşir Köksala teşekkür eden Haste, 114 sivil toplum örgütünün ortak çalışmaları neticesinde Sivas için önemli kararın alındığını ve görüşmelerin olumlu geçtiğini vurgulayarak, birlik ve beraberliğin devam etmesini istedi.
     Köksal ise, yapılan görüşmenin Sivas açısından önemli olduğunu ve birlikteliği önemsediklerini vurgulayarak, Sivasın hak ve hukukunun korunmasında, sorunlarının gündeme getirilmesinde, aklın ve uzlaşmanın olduğu her platformda yer almaya gayret ettiklerini söyledi.
     Birlikteliğin de önemine değinen Köksal, Sivas Olaylarının DDK tarafından araştırılması için görüşmelere öncülük eden Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Haste ve tüm sivil toplum örgütü temsilcilerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Kent Konseyi Başkanı Hasteden SESOB Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER