Kepezde Anne Baba Okulu eğitim semineri

Kepezde Anne Baba Okulu eğitim semineri


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi tarafından, düzenlenen Anne ve Baba Okulu eğitim semineri devam ediyor.
     Anne baba ve çocuk arasında yaşanan iletişim problemlerinin çözümüne yardımcı olmak amacıyla 2011 yılında başlatılan Anne ve Baba Okulu projesi, eğitim semineriyle devam ediyor.
     Kepez Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen seminere Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural ile öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı. Seminerde konuşan Tütüncü, proje kapsamında ilçe sınırları içinde yer alan ilkokul, ortaokul ve liselerdeki 94 okuldan 20 bin öğrenci velisine ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
     Motivasyon seminerleriyle öğrencilere başarının yollarını gösterdiklerini dile getiren Tütüncü, Anne ve Baba Okulu eğitim seminerleriyle de ailelerin, çocukları için doğru ders çalışma teknikleri konusunda yol gösterici olmalarını amaçladıklarını bildirdi.
     Başarının ancak üç unsurun bir araya gelmesiyle mümkün olabileceğini ifade eden Tütüncü, bu unsurları fiziki gereklilik, okulda alınan eğitim ve aile içi eğitim olduğunu anlattı. Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak bireylerin daha başarılı olmaları konusunda her zaman gençlerin yanında olacaklarını kaydetti.
     Vural ise Antalyaya göç yoluyla 5 bin öğrencinin geldiğini, bunun 4 bininin Kepeze yerleştiğini söyledi. Vural, Kepez Belediyesi tarafından yürütülen bu ve benzeri projelerle ilçenin modern ve şehircilik anlamında büyük yol kat ettiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde Anne Baba Okulu eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER