Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, öğrencilerle bir

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, öğrencilerle bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, lise öğrencileri ile sohbet toplantısına katıldı.
     Tütüncü, gençlik söyleşileri eğitim projesi kapsamında Atatürk Anadolu Lisesinin 11 ve 12. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.
     Tütüncü, okulun konferans salonundaki konuşmasında, gençleri geleceğe başarılı bir şekilde taşımak amacıyla eğitime yönelik önemli projeler ürettikleri söyledi.
     Belediye başkanlarının gençleri, öğrencileri önemsemesi gerektiğine işaret eden Tütüncü, başlattıkları lise sohbetleriyle öğrencilerin fikirlerini dinlemeyi ve onların gönül dünyasıyla, kendi gönül dünyaları arasında bir iletişim kurmayı amaçladıklarını belirtti.
     Tütüncü, herkese sevgi ve saygıyla hareket etmelerini tavsiye ederek, şöyle konuştu:
     "Bulunduğumuz ortamlarda sevgi ve saygıyı büyütün. Kitap okuyun. Derslerinize çok çalışın. Büyük hayaller kurun. Kendinizi önemli görün. Yeri gelir bir insan, bütün dünyanın akışını değiştirebilecek kadar önemli işlerin altına imza atabilir. Bu kişi sizin içinizden biri de olabilir. Her biriniz bu ülke için çok değerli ve kıymetlisiniz. Çanakkale Savaşında en değerli varlıkları olan canlarından vatan için, bağımsızlık için vazgeçen şehitlerimiz büyük bir kahramanlık mücadelesi göstermişlerse bugün de sizler onların yaptığını, kalemlerinizle, kitabınızla, sevginizle ve saygınızla yapmalısınız."
     Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Tütüncü, "Hava kirliliği ile en güzel mücadele yolu doğalgazdır. Antalyada 6 mahallede 22 bin konutta doğalgaz kullanılmaya başlayan ilk ilçe Kepezdir. Bundan dolayı mutluyuz. Doğalgaz kullanılan mahallelerin sayısını artıracağız. Doğalgaz, elektrikten daha ucuz bir yakıttır" dedi.
     Tütüncü, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, öğrencilerle bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER