Kepez Belediyesi güvenlik ağının merkezi oldu

Kepez Belediyesi güvenlik ağının merkezi oldu


ANTALYA (A.A) - Kepez Kent Konseyi koordinatörlüğünde yürütülen ve Türkiyede ilk Kepez Belediyesinin üyesi olduğu Güvenli Toplum Ağı ile ilgi çalışmalar devam ediyor.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi ve Kepez Kaymakamlığı işbirliği ile yürütülen çalışmalar neticesinde geçen yıl Güvenli Toplum Ağına üye olan Kepez Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor.
     Güvenli Toplum Ağını Antalya geneline yaymak amacıyla, projenin koordinatörlüğünü yürüten Kepez Kent Konseyinin ev sahipliğinde Kepez Belediyesi Encümen Salonunda Kepez Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Kepez Emniyet Müdürlüğü, Kepez Kaymakamlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çocuk ve Gençlik Merkezi, Büyükşehir Belediyesi, Aksu, Döşemealtı, Konyaaltı belediyeleri, Aksu, Konyaaltı ve Muratpaşa emniyet müdürlüğü yetkililerinin katıldığı bir toplantı yapıldı.
     Toplantı sonunda görüşlerini açıklayan Kepez Kent Konseyi Başkanı Bekir Bülend Özsoy, Kepez Belediyesinin proje kapsamında alınan kararlara harfiyen uyduğunu ve ilçede güvenlikle ilgili sorunların konuşulmasının en alt seviyelere çekildiğini söyledi.
     Özsoy, projeyi Antalya geneline yaymak için diğer ilçe belediye ve emniyet birimleriyle koordineli şekilde çalışılmasının şart olduğunu vurguladı.
     Özsoy, toplantıların periyodik olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepez Belediyesi güvenlik ağının merkezi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER