Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -Türk Kızılayı Kırklareli Gençlik Kolları Başkanlığı kuruldu


KIRKLARELİ (A.A) - Türk Kızılayı Kırklareli Gençlik Kolları Başkanlığı kuruldu.
     Türk Kızılayı Kırklareli Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Erdem Erdin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Kızılayının her geçen gün büyüdüğünü söyledi.
     Hedeflerinin gençlerin boş zamanlarında sosyal sorumluluk projelerine yoğunlaşmalarını sağlamak olduğunu belirten Erden, Türk Kızılayının esas amacı milletler arası ve milletler ötesi bütünlüğü sağlayıp, taraf ve ayrım gözetmeden insanlığa yardım ve hizmette bulunmaktır dedi.
     Gönüllü gençleri Gençlik Kolları Başkanlığına beklediklerini ifade eden Erdin, şöyle konuştu:
     Türk Kızılayı, hiçbir kurum ve şahsa mal edilemeyecek bir kurumdur. Akla ilk gelen, kutsal bir örnek olan kan vermenin çok daha ötesine ulaşma gayesindeyiz. Genç Kızılay olarak, gençlerin bize önerdiği her türlü fikri, gereken kurumlardan ve şahıslardan onay almak suretiyle gerçekleştirmek isteği taşıyoruz. Kızılay bünyesinde gerçekleştirilen ilk yardım, çadır kurma, arama, kurtarma gibi eğitimlerine ek olarak kütüphane oluşturma, gezi ve yürüyüşler, çocuk yuvası ziyaretleri ve buna benzer etkinlikleri de düzenleyeceğiz.
    
     -Hastane personeline diksiyon eğitimi-
    
     Kırklareli Devlet Hastanesi personeline diksiyon eğitimi verildi.
     Kırklareli Devlet Hastanesi yöneticisi Uz. Dr. Serkan Özkul, hastanenin konferans salonunda düzenlenen eğitimde yaptığı konuşmada, hastaneye gelen bir hastayı güler yüzle karşılamanın ve güler yüzle uğurlamanın çok önemli olduğunu söyledi.
     Hastaya güler yüz gösterilmesinin yanı sıra, iletişiminde iyi kurulması gerektiğini ifade eden Özkul, hasta memnuniyetini önemsediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Salim Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER