Kırşehirdeki mandıralar ilaçlanıyor

Kırşehirdeki mandıralar ilaçlanıyor -Kırşehir Belediyesi Veteriner Müdürlüğü ekipleri, mandıraların gübreliklerinde meydana gelen uçkun, larva, karasinek ve sivrisinekleri ilaçlıyor


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent merkezindeki mandıraların ilaçlandığını bildirdi.
     Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ilaçlama faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.
     Kırşehir Belediyesi olarak halkın daha rahat bir yaşantı sürdürebilmesi için başlatılan larva ilaçlama çalışmalarını, mandıralarda devam ettirdiklerini vurgulayan Bahçeci, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan mandıraların gübreliklerinde ilaçlama çalışmaları başlattıklarını kaydetti.
     Daha önce, Şehir Çöplüğü, Kılıçözü Çayı, Bağbaşı Avgun Deresi, Selgah Deresi ve Hılla Göleti gibi yerlerde ilaçlama çalışması başlatıldığını aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:
     Şimdi ise, mandıraların gübreliklerinde meydana gelen uçkun, larva, karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı devam etmektedir. Bu konuda Veteriner İşleri Müdürlüğümüze yoğun ve titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Vatandaşlar, Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünün 212 92 66 nolu telefonunu arayarak ilaçlama konusunda her türlü yardımı alabilir.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kırşehirdeki mandıralar ilaçlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER