KİYD yöneticilerinden Esin Güral Argata ziyaret

KİYD yöneticilerinden Esin Güral Argata ziyaret


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya İlinden Yetişenler Derneği (KİYD) İstanbul Şubesi yöneticileri, Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve Gürallar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Esin Güral Argatı, İstanbul Kozyatağındaki çalışma ofisinde ziyaret etti.
     Şubeden yapılan yazılı açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Agrat, KİYDin sivil toplum kuruluşları arasında çok önemli bir yere sahip olduğunu bildirdi.
     Derneğin İstanbul Şubesince yapılan faaliyetlerde, özellikle gençlere yönelik planlanan çalışmalarda her türlü desteği vereceğini belirten Argat, Bilişim, teknoloji ve inovasyon alanlarında gençlerle zaman zaman bir araya gelip çalışmalar yapabiliriz ifadesini kullandı.
     Şube Başkanı Metin Bedir de TÜSİAD yönetimine seçilmesinden dolayı Argatı tebrik edip faaliyetleri arasında bulunan Kültür Sohbetlerini önemsediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti:
     Özellikle Kütahyalı gençlerin, alanında başarıyı elde etmiş mümtaz şahsiyetleri tanıması için gayret ediyoruz. Sosyal sermayemizi artırmak ve bu sermayemizi katma değere dönüştürebilmenin çalışmalarını planlıyoruz.
     Şube yöneticilerinden Erkan Candan ise Gediz ilçesinde yaptıkları makine yatırımına ilişkin bilgi verildi.
     Bedir, ziyaret sonrası Kütahyalı çini ve ebru sanatçısı Özkan Elagözün bir tablosunu, Argata hediye etti.
     Ziyarette, KİYD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Sülün, Azmi Şamlıoğlu, Hasan Algül, Cengiz Gümüşkar hazır bulundu.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber KİYD yöneticilerinden Esin Güral Argata ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER