Kız arkadaşını bıçakla yaraladı

Kız arkadaşını bıçakla yaraladı -Adanada erkeklerle mesajlaştığını öne sürdüğü kız arkadaşını bıçakla yaralayan genç gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Adanada, erkeklerle mesajlaştığını öne sürdüğü kız arkadaşını bıçakla yaralayan genç, gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Uğur D. (24), Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesinde çalıştığı emlak şirketinde, kız arkadaşı T.T. (19) ile cep telefonu mesajları yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Uğur D, T.Tyi bıçakla ağır yaraladı.
     Uğur D, daha sonra T.Tyi, aracıyla özel bir hastaneye götürdü. Durumu ağır olan T.T. buradaki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Adana Devlet Hastanesinde ameliyata alındı.
     Polis ekipleri, Uğur Dnin Nişanlımı, Seyhan Nehri kenarında yürüyüş yaparken tinerciler bıçaklamış. Haberim oldu, ben de alıp hastaneye götürdüm yönündeki ifadesi üzerine, Seyhan Nehri kıyısında araştırma yaparak, böyle bir olay yaşanmadığını belirledi.
     Bu arada yaralı kız arkadaşına müdahalede gecikildiğini ileri sürerek, hastane görevlilerine saldıran ve hastane polisine de mukavemette bulunan Uğur D, gözaltına alındı. .
     Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan sorgulamasında Uğur Dnin, T.Tyi kendisinin bıçakladığını itiraf ettiği öğrenildi.
     Hayati tehlikesi bulunan T.Tnin, tedavisinin devam ettiği bildirildi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar-Ömer Yıldız/Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kız arkadaşını bıçakla yaraladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER