Kızıldağ Yaylası yolu yapıldı

Kızıldağ Yaylası yolu yapıldı -AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: Uzakları yakın eden bir dönemde yaşıyoruz


ADANA (A.A) - Karaisalı ilçesi Kızıldağ Yaylası yolunun yapılarak hizmete girdiği bildirildi.
     AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, yazılı açıklamasında, her yıl yüzlerce Adanalının sıcaklardan kurtulmak için yaz aylarında akın ettiği Kızıldağ Yaylası yolunun yapılarak, kullanıma açıldığını belirtti.
     Türkiyede son dönemde hiç olmadığı kadar büyük gelişmeler olduğunu ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:
     Türkiye duble yollar ve demiryollarıyla örüldü. Uzakları yakın eden bir dönemde yaşıyoruz. Yöremizde, eski tarihlerden bu yana yayla olarak kullanılan, her sezon binlerce Adanalı hemşehrimize hizmet veren, havası, suyu ve doğal güzellikleriyle tabiat harikası olan Kızıldağ Yaylası yolunda da, bu kapsamda çalışma başlatılmıştı. Geçen yıl yolun yapımına başlanıp, yeni güzergahlar belirlenerek virajların büyük bir kısmı kaldırılıp oldukça geniş ve standardı yüksek bir yol olarak yaylacılarımızın hizmetine sunuldu.
     Gürkan, yeni yapılan yolla vatandaşlara hem konforlu ve güvenli bir seyahat, hem de zamandan kazanarak çok daha kısa sürede yaylaya ulaşım sağlandığını kaydetti.
     İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet diyerek yola çıktıklarını belirten Gürkan, Milletten aldığımız gücümüzle yine milletimize hizmet üretiyoruz. Bu gelişmeleri sağlayan, ülkemiz için yeni bir çığır açan başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, ilgili bakanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Halkımızın destekleriyle çok daha müreffeh ve güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ifadeleri kullandı.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kızıldağ Yaylası yolu yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER