Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız,

Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız, muhtarlarla bir araya geldi


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
     Kuşçu Marina tesislerinde yılın ilk muhtarlar toplantısını yapan Başkan Yıldız, Kayserinin çevre illerle birlikte değerlendirilmesi gerektiğini, Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Sivas ve Yozgattan insanların birçok ihtiyacını karşılamak için Kayseriye geldiğini belirtti.
     Kayserinin Kocasinan ilçesi ile birlikte büyüyüp gelişeceğini ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:
     Çabamız, şehrimizi dünyanın aranılır ve takdir edilir bir numaralı şehri yapmaktır. Aynı zamanda insanların ihtiyaçlarını tam ve birebir çözmek amacındayız. Kocasinan sınırlarının önü açıktır. Kayseri ister istemez Kocasinanda gelişecek. Araziler müsait, müteahhit veya girişimciler en rahat Kocasinan tarafında yer bulur. Esnaf sitesi isteyen esnaf, araziyi ve ulaşımı en rahat Kocasinanda bulur. Kocasinan, şehrin rezerv alanı ve şehrin giriş kapısıdır. Kayseriye girmek isteyen, hava, kara, demir ve deniz yoluyla mutlaka Kocasinandan girecek. Her iş yerli yerinde olsun gayretindeyiz. Hep birlikte, hem bu şehirde yaşayacağız, hem de şehri güzelleştireceğiz.
     Muhtarların isteklerini dile getirdiği toplantıda Başkan Yıldız, yürüttükleri projeler hakkında da muhtarlara bilgi verdi.
     (TEV)
<< Önceki Haber Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER