Kocasinan Faaliyet Raporu kabul edildi

Kocasinan Faaliyet Raporu kabul edildi


KAYSERİ (A.A) - Kocasinan Belediye Meclisi, 2012 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporunu kabul etti. Kenan Başyazıcıoğlunun yönettiği oturumda Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da meclis üyeleriyle birlikte oturdu.
     Rapor hakkında Başkan Yıldız şunları kaydetti:
     2012 yılında çok ölçülü, anlayışlı ve seviyeli bir çalışma dönemi yaşadık. Devlet Demiryolları Raylarının taşınmasıyla ilgili olarak ihaleler yapılıyor. Yoğun bir inşaat çalışması var. Rayların taşınmasıyla ulaşımda 200 bin nüfusumuz rahatlayacak. Yeni yerleşim mekanları, ticaret alanları, yollar ve imar çalışmalarını hızlandıracağız.
     Yapılan oylamalarda 2012 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edilirken meclis diğer gündem maddelerini görüşerek karara bağladı.
     Meclis içi seçimlerde, encümen üyeliklerine Filiz Ertürk, Mustafa Usta ve Mehmet Özdemir, İmar Komisyonuna Ahmet Tahir Gül, Ahmet Çolakbayraktar, Halil Büyüknalbant, Sevilay İlkentapan ve Tuncer Küçük seçilirken Plan ve Bütçe Komisyonuna ise Mustafa Kükürtçüoğlu, Leyla Öztürk, Ragıp Dost, Hasan Odabaşı ve Kazım Hasilik seçildi.
     Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliklerine ise Sevilay İlkentapan, Çiğdem Yağcıoğlu, Filiz Ertürk, Leyla Öztürk ve Neslihan Sel Kırçıl oy birliğiyle seçildi.
     AK Partili ve MHPli erkek üyelerin kadınların eşitlik ilkesine uymadığı şeklindeki şikayetlerine Başkan Bekir Yıldız, Onlara bir fırsat verelim, ne yapacaklar bekleyelim dedi.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kocasinan Faaliyet Raporu kabul edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER