Köksaldan Konuka plaket ve teşekkür belgesi

Köksaldan Konuka plaket ve teşekkür belgesi -SESOB Başkanı Beşir Köksal, AA Sivas Bölge Müdürlüğünden Erzurum Bölge Müdürlüğüne başmuhabir olarak atanan Emine Konuka kentin tanıtımına katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belge


SİVAS (A.A) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürlüğünden Erzurum Bölge Müdürlüğüne başmuhabir olarak atanan Emine Konuka kentin tanıtımına katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi verdi.
     Köksal, Anadolu Ajansının kurulduğu yıldan itibaren doğru, tarafsız haberleriyle esnaf teşkilatının da güvenini kazandığını belirterek, Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de ilkeli ve tarafsız haberciliğin yerleşmesinde Anadolu Ajansı her zaman öncülük etmiştir. Sivasta özellikle esnaf ve sanatkarımızın sesinin duyurulması, sorunlarının gündeme getirilmesi noktasında Anadolu Ajansının ve muhabir Emine Konukun önemli katkıları olmuştur. Sesimizi duyuran, sorunlarımızı yaptığı haberlerle gündeme taşıyan değerli muhabirimiz Emine Konukun başka bir şehre tayininin çıkması nedeniyle üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum. Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğüne başmuhabir olarak terfi göreviyle ödüllendirilen, Sivastaki çalışmalarıyla takdir toplayan ve Sivasın tanıtımına da önemli katkıları olan Emine Konuka bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum diye konuştu.
     Emine Konuk ise Sivasta basın sektöründe 19 yıldır görev yaptığını belirterek, Sivastan ayrılacak olmanın hüznünü yaşıyorum. Sivası, meslektaşlarımı ve siz değerli başkanımızı unutmayacağım. Bu anlamlı plaketten dolayı teşekkür ederim dedi.
     Köksal, yaptığı hizmetlerden ve katkılardan dolayı Konuka plaket ve teşekkür belgesi verdi.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Köksaldan Konuka plaket ve teşekkür belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER