KOM Daire Başkanı Yeşilkayadan Vali Balkanlıoğluna

KOM Daire Başkanı Yeşilkayadan Vali Balkanlıoğluna ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlunu makamında ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamada, KOM Daire Başkanlığı tarafından Afyonkarahisarda düzenlenen Stratejik Araştırmalar Kurulu (SAK) toplantısına katılmak için Afyonkarahisara gelen KOM Daire Başkanı Yeşilkaya, Vali Balkanlıoğlunu makamında ziyaret etti.
     Balkanıloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, böyle bir toplantının Afyonkarahisarda gerçekleştirilmesinden dolayı çok memnun olduğunu belirtti.
     Başta uyuşturucu madde kaçakçılığı olmak üzere uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda KOM Daire Başkanlığının başarılı çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:
     Her türlü sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçları, silah mühimmat, tarihi eser, nükleer madde ile uyuşturucu yapımında kullanılan kimyasal maddelerin kaçakçılığı, insan ticareti, göçmen kaçakçılığı, yolsuzluk, vergi kaçırma, kara para aklama, bireysel ve özel sektör yolsuzlukları, bilişim suçları gibi organize suçlarla mücadele eden KOM Daire Başkalığının başta Daire başkanı olmak üzere tüm çalışanlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Kendisini sürekli yenileyen ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden uzman kişilerle çalışan ve giderek başarısını artıran KOM yönetici ve çalışanlarına üstün başarılarının devamını diliyorum.
     Yeşilkaya da SAK toplantısının çok önemli olduğunu ve verimli olacağına inandığını belirtti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber KOM Daire Başkanı Yeşilkayadan Vali Balkanlıoğluna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER