Kombassan Holding, Anadolunun En Büyük Şirketleri

Kombassan Holding, Anadolunun En Büyük Şirketleri Listesinde 6 şirketiyle yer aldı


KONYA (A.A) - İstanbul Sanayi Odasının 2011de açıkladığı ilk 1000 şirket içinde 6 şirketiyle birlikte yer alan Kombassan Holding, Ekonomist Dergisinin TEB, BNP ve Paribas işbirliğiyle yayınladığı Anadolunun En Büyük Şirketleri Listesinde de 6 şirketiyle yer aldı.
     Listede, Kombassan Kağıt Matbaa, Komyapı, Komgıda, Kompen, Muratlı Karton ve Divapan yer aldı.
     Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, yaptığı açıklamada, kısa bir süre sonra borsada işlem görecek olan Kombassanın 8 sektörde 18 şirket ve 32 tesisle yoluna devam ettiğini söyledi.
     Şirketlerinin 2023 yılı hedeflerine ulaşılmasında katkı sağlamaya devam edeceğini kaydeden Şahin, Yaptığımız çalışmalar ve yeniden yapılanma sürecinin doğal bir sonucu olarak, grubumuz 2011 yılında İstanbul Sanayi Odasının (İSO) her yıl belirlediği ülkemizin en büyük 1000 şirketi içerisine 6 şirketiyle girerek önemli bir başarı elde etmiştir diye konuştu.
     Şahin, son günlerde Burdurun Bucak ilçesinde Kongaz LPG Dolum Tesisleri ile Karamanın Kazımkarabekir ilçesinde Komgıda bünyesinde faaliyet gösteren Hayvancılık ve Bakliyat Tesislerinin açılışını yaparak büyümeye devam ettiklerini vurguladı.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Kombassan Holding, Anadolunun En Büyük Şirketleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER