Konyadaki cinayet davası

Konyadaki cinayet davası -Çöplükte bıçakla öldürülmüş bulunan kadın cinayetiyle ilgili yargılanan iki sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı -Sanıklara, fuhşa aracılık suçundan ise 1er yıl 8er ay hapis cezası verildi


KONYA (A.A) - Konyada çöplükte bıçakla öldürülmüş bulunan kadın cinayetiyle ilgili yargılanan iki sanığa cinayetten müebbet, fuhşa aracılık suçundan ise 1er yıl 8er ay hapis cezası verildi.
     Yargıtay, Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesinin; Nazlı Karakuşu (37) öldürdüğü öne sürülen Nuri Yaşar Mutlu ve Yüksel Yalvaç (32) hakkında 4 Haziran 2012de verdiği müebbet hapis cezasını, tanık ifadelerinin tekrar dinlenmesi için bozdu.
     Bunun üzerine Konya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde Mutlu ve Yalvaçın yargılanmasına tekrar başlandı.
     Her iki sanık da daha önce verdikleri savunmalarını tekrar ettiklerini bildirdi.
     Tanıkların dinlenmesinin ardından son sözleri sorulan sanıklar, olayla ilgili birbirlerini suçladı.
     Mutlu ve Yalvaç cinayetten müebbet, fuhşa aracılık suçundan ise 1er yıl 8er ay hapis cezasına çarptırıldı.
     Aslım çöplüğünde 14 Aralık 2007de bıçakla öldürülmüş halde bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan Nazlı Karakuşun saçları taranarak çekilen fotoğrafı, bilgisayarda düzenlenerek polis ekiplerine dağıtılmıştı.
     Fotoğraftan yola çıkarak, ölen kadının kimliğini belirleyen ve sanıklara ulaşan polis; cinayetin, bir birahanede konsomatris olarak çalışan kadın ile erkek arkadaşlarının 500 lirayı paylaşma tartışması yüzünden işlendiğini ortaya çıkarmıştı.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Konyadaki cinayet davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER