Köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğü iddiası

Köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğü iddiası -Marmariste Erdoğan ailesinin sokakta yaralı bularak bakımını üstlendiği iki köpeğin zehirlendiği iddia edildi


MUĞLA (A.A) - Marmariste hayvansever ailenin biri tüfekle vurulmuş, diğeri ise otomobil tarafından ezilmiş halde bularak bakımını üstlendiği iki köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi.
     Çamdibi Mahallesi 290 Sokakta oturan Erdoğan ailesi, tüfekle vurularak yaralanmış Rottweiler cinsi bir köpeği bularak evlerine getirdi ve tedavi ettirdi. Aynı aile, yaklaşık 6 ay önce de bir otomobilin ezmesi sonucu ayaklarının kırıldığı belirlenen bir sokak köpeğini de tedavi etti ve bakımını üstlendi.
     Köpeklerin sahibi Ayşe Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bakımını üstlendiği köpeklerinin zehirlendiğini öne sürdü.
     Çok üzüldüğünü dile getiren Erdoğan, "İki köpeği de sokakta buldum. Hayırsever bir vatandaş köpeklere bakmamız için evimizin yan tarafındaki bahçesini verdi. Köpeklerin aşılarını yaptırıp kısırlaştırmıştık. Birisi zehirli tavuk vererek zehirlemiş. Aynı bahçede yavru bir köpeğimiz daha vardı, o etten yemediği için zehirlenmemiş" dedi.
     Köpeklerin sabah erken saatlerde zehirlendiğini ifade eden Erdoğan, "Her akşam yemeklerini veriyoruz ve gezdiriyoruz. Tel örgüleri ve duvarı olan bir bahçede yaşayan köpeklerimin kimseye zararı yoktu. Şüphelendiğimiz birisi var. Köpekleri, tavuklarına zarar verecek düşüncesiyle zehirlediğine inanıyorum" diye konuştu.
     Hayvansever derneklerine de tepki gösteren Erdoğan, hepsini aradığını ancak kimsenin gelerek kendilerine destek olmadığını kaydetti.
     Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çöp arabasına konulan ölü köpekler, gömülmek üzere Belediyeler Birliği Katı Atık Depolama Tesisine götürüldü.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER