Köydeki öğrenciler sinemayla tanıştı

Köydeki öğrenciler sinemayla tanıştı -Hasköy ilçesine bağlı Karakütük Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenlerinin girişimiyle, sinemayla tanıştı


MUŞ (A.A) - Hasköy ilçesine bağlı Karakütük Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenlerinin girişimiyle, sinemayla tanıştı.
     Köyden minibüslerle Muş merkeze getirilen öğrenciler, İstasyon Caddesi üzerinde bulunan özel bir eğlence merkezinde film seyretme fırsatını buldu.
     Karakütük Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, okulun 2,3 ve 4üncü sınıf öğrencilerine sinemada film seyrettirme olanağı sağladı.
     4üncü sınıf öğrencilerinden Cahit Geyik, öğretmenleri tarafından ilk kez sinemaya getirildiğini ve sinemada film seyretmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 2inci sınıf öğrencisi Melike Karadeniz ise, öğretmenlerinin sayesinde sinema özlemini giderdiklerini dile getirdi.
     Okul Müdürü Yavuz Cebellioğlu da, öğrencilere farklı bir aktivite yaşatmak istediklerini belirterek, şöyle konuştu:
     Çocuklarımızın hepsi köyde yaşıyor. Bir çoğu ilk defa Muşa gelip sinemaya gediyor. Bu yolla çocuklarımızın, sosyal, kültürel ve kişisel gelişmelerine katkıda bulunacağımızı düşünüyoruz. İnşallah olumlu sonuçlar alarak, çocuklarımızın motivasyonunu artırmış olacağız. Çocuklarımızın okula olan iklim kültürünü de geliştirmiş olacağız.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Köydeki öğrenciler sinemayla tanıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER