Kozanda, Vergi Haftası etkinlikleri

Kozanda, Vergi Haftası etkinlikleri


ADANA (A.A) - Kozanda, Vergi Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
     Vergi Dairesi Müdür Vekili Mustafa Göçer, kurum binasında düzenlediği etkinlikte, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve verginin düzenli ödenmesini sağlamak amacıyla geleneksel hale getirilen etkinliğin bu yıl 24-üncüsünün düzenlendiğini belirtti.
     Etkinliklerin 4 Marta kadar devam edeceğini kaydeden Göçer, bu kapsamda, vatandaşları ve mükellefleri bilgilendirmek ve vergi bilincinin oluşmasını sağlamak için çeşitli çalışmalar ve ziyaretler yapacaklarını belirtti.
     Göçer, şöyle konuştu:
     Kozan, yeni yatırım ve projeleri, turizm çalışmalarıyla büyük ilerlemeler kaydetmiş, gelişme göstermiştir. Kalkınma ve hizmetlerin önemli unsuru vergi olduğundan, mükelleflerimizin ticari yaşamlarında vergisel yönden sıkıntı çekmemeleri için kazançlarını doğru ve gerçek belgelerle beyan etmeleri, fatura ve fişlerini vermeleri, vergi ödemelerini zamanında yerine getirmeleri, vatandaşlarımızın ise belgelerini almaları her zaman arzu ettiğimiz ve beklediğimiz durumlardır.
     Göçer ve bazı vergi dairesi çalışanları daha sonra kurum ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Kazım Özganı makamında ziyaret etti.
     Özgan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Askerlik yaparak nasıl vatan borcunu yerine getiriyorsak, vergi vermekle de malımıza ve vatanımıza karşı olan görevimizi yerine getirmiş oluruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kozanda, Vergi Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER